«Σβήνουν» κάρτες στον Αγροτικό

Ο Κώστας Τεγούσης και ο Πασχάλης Βουτσιάς είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα σβήσουν κάρτες στο ματς με τον Πανθρακικό που δεν θα διεξαχθεί. Ο Κώστας Τεγούσης και ο Πασχάλης Βουτσιάς είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα σβήσουν κάρτες στο ματς με τον Πανθρακικό που δεν θα διεξαχθεί.

Τεγούσης και Βουτσιάς θα εκτίσουν με τον Πανθρακικό, ενώ η ομάδα θα πάρει ανάσες μετά τα συνεχόμενα ντέρμπι με τους διεκδικητές της ανόδου.

Η αναμέτρηση με τον Άρη έκλεισε έναν κύκλο απαιτητικών αγώνων με τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο για τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος αυτή την Κυριακή θα κάνει το «ρεπό» του με τον Πανθρακικό και θα προσθέσει και το τρίποντο στην βαθμολογική του συγκομιδή.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καραμπετάκης, θα έχει την ευκαιρία να «σβήσει» κάποιες από τις κάρτες που έχουν οι ποδοσφαιριστές του χωρίς να στερηθεί τις αγωνιστικές τους υπηρεσίες. Ο Κώστας Τεγούσης που συμπλήρωσε επτά κάρτες θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, ενώ ο Πασχάλης Βουτσιάς θα εκτίσει μόνο με τον Πανθρακικό.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ανέστης Αργυρίου έχει υποστεί θλάση, αλλά υπάρχουν μέρες μέχρι την επόμενη αναμέτρηση με την Σπάρτη στην Λακωνία ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για να προλάβει το παιχνίδι.

Στο μυαλό του τεχνικού επιτελείου βρίσκεται και η σκέψη για φιλικό το Σάββατο με ομάδα από την περιοχή της Μακεδονίας, αλλά αυτό θα ξεκαθαριστεί την Τρίτη (25/4). Σκοπός είναι να αγωνιστούν και οι βασικοί ποδοσφαιριστές ώστε να μην μείνουν για δύο εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και όσοι δεν παίζουν συχνά.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 25 Απρίλιος 2017 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep