«Αποτέλεσμα - σταθμός»

Τι δήλωσαν οι Γιώργος Βαζάκας και Παναγιώτης Αρναούτογλου για τη νίκη του Πανελευσινιακού επί του Κισσαμικού (2-1).

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη (2-1) επί του Κισσαμικού έδωσε ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και χαρακτήρισε αυτό το αποτέλεσμα «σταθμό» για τον Πανελευσινιακό.

«Το μόνο που μπορώ να πω μετά το παιχνίδι είναι ότι οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και ότι δεν είναι μόνο η νίκη που πήραμε, είναι ότι η ομάδα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν σταθμός για εμάς. Είχαμε κότσια, καρδιά και ψυχή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για τα δύο εκτός παιχνίδια με Καλλονή και Απόλλωνα Σμύρνης, που ακολουθούν στο πρόγραμμα, ο Βαζάκας τόνισε: «Όποιος νομίζει ότι το παιχνίδι με την Καλλονή είναι εύκολο είναι γελασμένος. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για εμάς».

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Αρναούτογλου, ο οποίος σημείωσε: «Μας αδικεί αυτή η θέση. Ακολουθούν επτά παιχνίδια που όλα είναι τελικοί και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα έχει βρει τον σωστό δρόμο. Μας έχουν ξεγραμμένους αλλά με τη σημερινή μας νίκη αποδείξαμε ότι η Ελευσίνα έχει αντοχές και κότσια».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep