Το σκέφτεται για δύο θέσεις ο Κωστένογλου

Η κορυφή της επίθεσης και η θέση του Παυλίδη, μοναδική εκκρεμότητα στο μυαλό του τεχνικού του Άρη

Δύο είναι τα μεγάλα ερωτηματικά που απασχολούν τον Νίκο Κωστένογλου, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του κρίσιμου αγώνα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα (15:00), για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της 11αδας την οποία και θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», πλην δύο περιπτώσεων.

Η πρώτη είναι στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Κωστένογλου δεν έχει αποφασίσει αν θα πρέπει να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον θεωρητικά βασικό, αλλά σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, Ίλιτς, ή στον Καπνίδη, που έχει βρει δίκτυα στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Το δεύτερο ερωτηματικό στο μυαλό του προπονητή του Άρη, είναι σε ποια θέση θα αγωνιστεί ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος εσχάτως τα πηγαίνει πολύ καλά στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, όμως η θέση που γνωρίζει και αποδίδει καλύτερα, δεν είναι άλλη από τον χώρο του κέντρου.

Από εκεί και πέρα, οι Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Καράμπελας θα συγκροτήσουν την αμυντική τετράδα, μπροστά από τον τερματοφύλακα Διούδη,  Πίτου Γκαρσία και Ρόβας θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, με τον Τάτο σε ρόλο επιτελικού και τον Ντούνη στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ θέδη διεκδικεί στην αριστερή πτέρυγα και ο Μιλούνοβιτς, σε περίπτωση που ο Κωστένογλου αποφασίσει, τελικά, να γυρίσει τον Παυλίδη στα χαφ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 11:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep