Κρητική… χαρμολύπη για Αχαρναϊκό

Δείτε τι έκανε φέτος, απέναντι σε Χανιά και Κισσαμικό,ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ, δοκιμάζεται ο Αχαρναϊκός, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Μία έξοδος εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα του Μενιδίου, κάτι που γνωρίζουν καλά και οι ιθύνοντες της ομάδας, αν και τα φετινά τους αποτελέσματα στην Κρήτη είναι μοιρασμένα.

Συγκεκριμένα, ο Αχαρναϊκός έχει επισκεφτεί ακόμα δύο φορές το νησί, για τα παιχνίδια με Χανιά και Κισσαμικό, μετρώντας μία νίκη και μία ήττα. Επικράτησε στις 4 Δεκεμβρίου 2016, των Χανίων με 3-2 για την 4η αγωνιστική, αλλά ηττήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου από τον Κισσαμικό με 1-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, η συνολική εκτός έδρας εικόνα της ομάδας, δεν πείθει.  Αν και η αλήθεια είναι πως στις δύο τελευταίες εξόδους του, ο Αχαρναϊκός είναι αήττητος (ισοπαλία με Καλλιθέα 1-1, νίκη επί Αγροτικού Αστέρα 1-0), τα συνολικά αποτελέσματα δείχνουν πως οι Μενιδιάτες δυσκολεύονται χαρακτηριστικά μακριά από το γήπεδο τους και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ξεμπλέξουν με την αποφυγή του υποβιβασμού. Χαρακτηριστικό πως πριν από αυτό το μίνι σερί των δύο αγώνων, το συγκρότημα του Γιώργου Μαραντά μετρούσε επτά ήττες, μία ισοπαλία (0-0 με Παναιγιάλειο) και μόλις μία νίκη και αυτή στα «χαρτιά» απέναντι στον Πανθρακικό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 22 Απρίλιος 2017 11:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep