«Εφιάλτης» τα εκτός έδρας για την Καλλονή

Μόλις μία νίκη και αυτή στα «χαρτιά» μετρά φέτος μακριά από το γήπεδο της, η ομάδα της Λέσβου

Πέρσι τέτοια εποχή η Καλλονή έπαιζε στα… σαλόνια της Super League, απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Ένα χρόνο μετά, η ομάδα της Λέσβου… μετακόμισε στην Stoiximan.gr Football League, όμως τα… χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, καθώς χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα… θαύμα, ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να μην βρίσκεται ακόμα χαμηλότερα!

Η Καλλονή είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα της ομάδας που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ στις απαιτήσεις της δεύτερης κατηγορίας, με αποτέλεσμα, όπως δείχνουν τα πράγματα, να πηγαίνει σε δεύτερο σερί υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση με 19 πόντους, έξι μακριά από την σωτηρία και ενώ  απομένουν οκτώ στροφές για το φινάλε, με την πρώτη από αυτές να την στέλνει στο άντρο του αήττητου Απόλλωνα Σμύρνης.

Αν η Καλλονή… πληρώνει κάτι για την δεινή βαθμολογική της θέση, αυτό δεν είναι άλλο από την κάκιστη εκτός έδρας εικόνα της. Χαρακτηριστικό πως μετά από 13 εξορμήσεις μακριά από την Λέσβο, μετρά μόλις μία νίκη και αυτή στα… χαρτιά, απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό! Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα 12 παιχνίδια μετρά τρεις ισοπαλίες (ΟΦΗ 2-2, Σπάρτη 1-1, Αιγινιακό 0-0) και εννιά ήττες, οι επτά από αυτές συνεχόμενες.

Φυσικά, επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, η Καλλονή έχει ακόμα βαθμολογικές πιθανότητες για παραμονή. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, θα πρέπει από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Ριζούπολης, να κάνει πορεία… πρωταθλητισμού, κάτι το οποίο και με δεδομένα και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας (προσφυγή Δαύκου), που έχουν επηρεάσει σαφέστατα και την ψυχολογία της ομάδας,  δυστυχώς για τους διοικούντες του ιστορικού συλλόγου,  φαντάζει από δύσκολο ως απίθανο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 11:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep