«Όλα θα κριθούν στην Κρήτη»

Ο Γιώργος Ζήνδρος μίλησε για τον Άρη και τις ελπίδες ανόδου που έχει.

Την πεποίθησή του ότι ο αγώνας κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη θα είναι ο δυσκολότερος που θα δώσει ο Άρης στη συνέχεια του πρωταθλήματος με στόχο την άνοδο στη Super League εξέφρασε ο Γιώργος Ζήνδρος. Ο παλαίμαχος άσος των «κίτρινων» μίλησε στον «Arena fm» και τόνισε μεταξύ άλλων πως έγιναν αρκετά λάθη στο σχεδιασμό στην αρχή της σεζόν, ωστόσο υποστήριξε πως αν ο Άρης πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται μέχρι και το τέλος τότε όλα θα ξεχαστούν.

«Νομίζω ότι στον όμιλό του ο Άρης έχει τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα! Δεν βλέπω άλλες ομάδες να υπάρχουν. Αυτό που γίνεται είναι απίστευτο. Τι να πω; Αποστολή είναι να κερδίσει όλα τα ματς ο Άρης. Δεν υπάρχει χώρος για απώλεια βαθμών. Είναι στις δυνατότητες της ομάδας. Έχει κάποια σημάδια βελτίωσης στις τελευταίες αγωνιστικές εκτός από το παιχνίδι των Τρικάλων.
Σίγουρα και οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους, θα έρθουν και στο Χαριλάου. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα αρκεί εμείς να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τα ονόματα φάνηκε ότι δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στη Β’ Εθνική. Θέλει άλλα στοιχεία αυτή η κατηγορία, θέλει αγωνιστικότητα, να ματώνεις τη φανέλα, να τρέχεις. Φάνηκε ότι τα μεγάλα ονόματα όπως οι Τζιμπούρ, Μπουγκέρα, Ραούλ Μπράβο δεν μπορούν να δώσουν τίποτα. Δυστυχώς στον πρώτο γύρο έπαιζε και δεν βλέπαμε ότι δενμπορεί να δώσει αυτά που πρέπει να δώσει. Αυτό φάνηκε μετά την έλευση των Ταυλαρίδη και Σόουζα. Τα μεγάλα ονόματα ίσα ίσα δημιούργησαν προβλήματα λόγω των μεγάλων απολαβών και συμβολαίων που έχουν υπογράψει. Αυτό είναι εις βάρος των υπόλοιπων παικτών, που πασχίζουν κάθε Κυριακή για το καλύτερο».

Στη συνέχεια τόνισε: «Πιστεύω ότι πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια, να μην μας ενδιαφέρει τι κάνει ο αντίπαλος. Όλα θα κριθούν στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Εκεί είναι το δυσκολότερο παιχνίδι. Τι θα κάνουν μεταξύ τους οι Λαμία και Απόλλων Σμύρνης και αν θα τους κερδίσουμε αυτό είναι στο χέρι μας. Όλα τα άλλα μπορούμε να τα διεκδικήσουμε και νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό τέλος.

Η ομάδα δεν έπειθε, ίσως να έγιναν και κακές επιλογές από την αρχή. Είχαμε τρί ααριστερά μπακ και τώρα δεν έχουμε. Βάζουμε τον Τζανακάκη, που είναι πάρα πολύ καλός. Δεν παίζουν ούτε ο Καράμπελας ούτε ο Τσουμάνης ούτε ο Ραούλ Μπράβο. Δεν ξέρω πως έγινε ο σχεδιασμός, ποιος ήταν ο υπεύθυνος, έγιναν λάθη από την αρχή. Ας βοηθήσουμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση που είναι, τουλάχιστον στο γήπεδο να πάρουμε τους βαθμούς μέχρι το τέλος και από εκεί και πέρα όλα θα ξεχαστούν και νομίζω ότι θα γίνει μια καινούρια αρχή για τη νέα χρονιά. Ο ΟΦΗ παλεύει και τα Τρίκαλα για την 3η θέση γιατί υπάρχουν ελπίδες από άλους παράγοντες. Ο Άρης πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια».

Last modified onΠέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 12:14

1 comment

  • Φίλαθλος
    Φίλαθλος Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 12:50 Comment Link

    Τα Χρύσα λόγια και η ελπίδες, και είναι στο χέρι μας δεν βάζουν τη μπάλα στα δίχτυα οποίος και να το λέει.
    Οπως λέει ο κύριος Ζηνδρος θα ξεχαστούν και θα κάνετε μια καινούργια αρχή το 20018 πάλι στη Β εθνική.
    Ο μόνος που θα πμορουσε να πλησιάσει τους πρώτους 2 θα είναι ο ΟΦΗ που παιζει πολύ καλή πμαλα στη κατάλληλη στιγμή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep