Το… τυχερό 13

Την 13η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της, ψάχνει η Λαμία, απέναντι στον Πανσερραϊκό

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στην Super League, θέλει να πραγματοποιήσει η Λαμία, που το Σάββατο (22/04, 15:00) υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.
Το μεγάλο φετινό όπλο του συγκροτήματος του Μπάμπη Τεννέ, δεν είναι άλλο από την έδρα του. Δεν είναι τυχαίες οι 12 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια για την ομάδα της Λαμίας, που κόντρα στις Σέρρες θέλει να πιάσει… 13αρι και να διατηρήσει τουλάχιστον την διαφορά των έξι πόντων από τον Άρη, περιμένοντας, παράλληλα, κάποιο δώρο από τον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο και θα την φέρει… αγκαλιά με την άνοδο, επτά στροφές πριν το φινάλε. 

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός δεν τα πάει άσχημα στα τελευταία παιχνίδια μακριά από το σπίτι του, καθώς έχει δύο ισοπαλίες (Αιγινιακός 1-1, Παναιγιάλειος 1-1), δύο νίκες  (Πανελευσινιακός 0-1, Χανιά 0-1) και μόλις μία ήττα, αυτή της περασμένης αγωνιστικής στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό (2-1), όμως γνωρίζει καλά πως το τρένο της Λαμίας δείχνει… ασταμάτητο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep