«Προσοχή για να μην έχουμε… ζημιές»

Τι ζήτησε από τους παίκτες του Άρη ο Νίκος Κωστένογλου. Τα πλάνα του ενόψει Αγροτικού Αστέρα

Στην τελική του στροφή μπαίνει το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, καθώς απομένουν, πλέον, οκτώ στροφές για το φινάλε και στον Άρη γνωρίζουν πως αν η ομάδα θέλει να καλύψει το χάντικαπ των έξι πόντων που την χωρίζουν από την Λαμία, θα πρέπει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (23/04, 15:00), απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Νίκος Κωστένογλου, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του, ζήτησε να είναι προσεκτικοί.  «Σας θέλω δυνατούς. Πάμε για μία καλή εβδομάδα, μην έχουμε όμως ζημιές. Όλοι χρειάζονται από εδώ και στο εξής. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 47χρονου τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, αρκετές αναμένεται να είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο αρχικό σχήμα του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Εύοσμου. Η απουσία του τιμωρημένου Χρήστου Μπούρμπου αναμένεται να φέρει… ντόμινο αλλαγών, καθώς ο Μανώλης Τζανακάκης επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Νίκο Καράμπελα και Νίκο Τσουμάνη να διεκδικούν μία θέση στα αριστερά. 

Όσον αφορά τον Μπάμπη Παυλίδη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται κανονικά, ο Νίκος Κωστένογλου αμφιταλαντεύεται με το να τον χρησιμοποιήσει στην φυσική του θέση, δηλαδή στο κέντρο ή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θέση την οποία επίσης δείχνει να κατέχει αρκετά καλά.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 10:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep