Αποδεσμεύσεις στο Αίγιο

Τρία χειμερινά αποκτήματα του Παναιγιαλείου αποχαιρέτησαν. Ακολουθούν και άλλοι!

Ο στόχος της παραμονής είναι πολύ κοντά στην επίτευξή του για τον Παναιγιάλειο. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον προπονητή, Δημήτρη Σπανό να εισηγηθεί την αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είχαν αποκτηθεί τη χειμερινή περίοδο, αλλά δεν μπήκαν ποτέ στο πλάνο του. Οι πρώτοι τρεις, λοιπόν, αποχαιρέτησαν και οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Συγκεκριμένα, τα συμβόλαιά τους με την ομάδα του Αιγίου έλυσαν ο Ιρανός μπακ, Νίμα Νταγκεστάνι και οι Σταύρος Παναγιώτου, Γιάννης Τσότρας. Όλοι τους υπέγραψαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν έπεισαν την τεχνική ηγεσία. Ο πρώτος κατέγραψε 3 συμμετοχές και οι άλλοι δύο από τέσσερις. Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι άμεσα είναι πιθανό να αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές όπως οι Άλμπερτ Μπρους, Βιτάλι Ιβάνκο.

Υπενθυμίζεται ότι από τα χειμερινά αποκτήματα έχει γίνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ξανά ο Τάκης Παπαδόπουλος εξαιτίας των πέναλτι στα οποία υπέπεσε απέναντι σε Απόλλωνα και Λαμία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 13:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep