«Χαμένη ευκαιρία, αλλά κοιτάμε μπροστά»

Πώς είδαν οι ιθύνοντες του Αιγινιακού την ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό.

Ως μία χαμένη ευκαιρία να… ξεμπερδεύουν μια και καλή με την ουρά της βαθμολογίας,  είδαν στο στρατόπεδο του Αιγινιακού, την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Σε αντίθεση με το πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή, αυτή τη φορά η ομάδα της Βόρειας Πιερίας δεν κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο «εξάποντο», καθώς δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική «γραμμή Μαζινό» των φιλοξενούμενων, πέραν δύο – τριών ευκαιριών, οι οποίες, όμως, πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιθύνοντες του Αιγινιακού, σύμφωνα με το ρεπορτά του FL News,  «δεν γίναμε από την μία ημέρα στην άλλη Μπαρτσελόνα, για να «καθαρίζουμε» όλα τα παιχνίδια, όμως σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος, κάθε πόντος μετρά». Επίσης πρόσθεσαν πως η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να επανορθώσει  σύντομα για το χαμένο έδαφος, αν όχι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι απέναντι στα εξαιρετικά φορμαρισμένα Τρίκαλα (μετρούν 10 σερί νίκες), σίγουρα στο εντός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, απέναντι στα Χανιά.

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Βλάχος, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις, το πρωί της Τρίτης (18/04).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 17 Απρίλιος 2017 12:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep