«Αν δεν γίνει κάθαρση...»

Διαμαρτυρία του Πανελευσινιακού για ένα πέναλτι και μία αποβολή που αγνόησε ο Θρακιώτης διαιτητής, Κιγιντζή.

Παράπονα για τη διαιτησία του Κιγιντζή (Θράκης) εξέφρασε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το 0-0 με τον Αιγινιακό. Συγκεκριμένα, στάθηε σε χτύπημα του Γιάννη Κολόκα στο πρόσωπο από αντίπαλο, υποστηρίζοντας ότι ήταν ορισμός του πέναλτι και αποβολή, ενώ τόνισε ότι: «Αν δεν γίνει κάθαρση στη διαιτησία, το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να έχει ποτέ καμία βελτίωση».

Αναλυτικά:

«Στη σημερινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Αιγινιακος αντιμετωπίσαμε για άλλη μια φορά μια ακατάλληλη και απαράδεκτη διαιτησία, καθώς ο ρέφερι κύριος Κιγιντζής σε φάση χτυπήματος στο πρόσωπο με γροθιά από αντίπαλο παίκτη (ορισμός του πέναλτι και αποβολη), προτίμησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη μας Γιάννη Κολόκα, αφήνοντας το γεγονός να περάσει και υποδεικνύοντας άουτ υπέρ της ΠΑΕ Αιγινιακος. Αν δεν γίνει κάθαρση στην διαιτησία, θεμέλιο του αθλήματος, το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να έχει ποτέ καμία βελτίωση.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Αιγινιακος για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Καλη Ανασταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο».

Εκ του Δ.Σ.».

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep