Πάσχα με… γεμάτες τσέπες

Διπλό δώρο (πληρωμές και τετραήμερο ρεπό) για τους παίκτες του Αχαρναϊκού

Η ήττα του Αχαρναϊκού από τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-2), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, δεν  επηρέασε ούτε στο ελάχιστο την ψυχολογία της ομάδας του Μενιδίου, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως ένα τέτοιο αποτέλεσμα απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» θεωρείται… εντός προγράμματος, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα τρία επόμενα παιχνίδια, απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, ΟΦΗ, Λαμία και Άρη

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Μ. Πέμπτης (13/04) πραγματοποιήθηκε, χωρίς προβλήματα,  η τελευταία προπόνηση της ομάδας, με τον Άγγελο Καραντασιάδη να συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ο 24χρονος αμυντικός, πάντως, έχει άπλετο χρόνο μπροστά του για να επιστρέψει υγιής στις υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται (λόγω καρτών),  ενόψει  του αγώνα της 23ης Απριλίου, απέναντι στον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος τις προπόνησης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στελέχη της διοίκησης ευχήθηκαν καλό Πάσχα στους παίκτες της ομάδας, ενώ τους ενημέρωσαν πως πραγματοποιήθηκαν κανονικά οι πληρωμές στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, με τον Γιώργο Μαραντά να τους κάνει ακόμα ένα δώρο και συγκεκριμένα τετραήμερο ρεπό. Έτσι, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Αχαρναϊκού, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Τρίτης (18/04), όπου και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει, ουσιαστικά, η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep