«Για το μέλλον τους...»

Ιδιαίτερα δύσκολη η θέση της Καλλονής σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κονομάρα.

Για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Καλλονή μίλησε ο γυμναστής Παναγιώτης Κονομάρας έπειτα από την ήττα (4-1) από τον Κισσαμικό. Αναλυτικά είπε: «Να ευχαριστήσουμε τον Κισσαμικό για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. Είναι μία πολύ οργανωμένη και σοβαρή ομάδα της κατηγορίας και της εύχομαι τα καλύτερα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επιστρέφω σε έναν γνώριμο τόπο για εμένα, την Κρήτη, τα συναισθήματα όμως είναι ανάμικτα μετά το κακό αποτέλεσμα. Μετά το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής που ήταν ντέρμπι για εμάς, ένα κακό αποτέλεσμα και μία μεγάλη προσπάθεια, ήρθαμε εδώ να παίξουμε κάτω από μεγάλες αντιξοότητες.

Για συγκοινωνιακούς λόγους η ομάδα μας είχε μία μεγάλη ταλαιπωρία. Φτάσαμε σήμερα το πρωί εδώ κι έπρεπε να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή, ιδιαίτερα στην έδρα της. Γι’ αυτό είχαμε συζητήσει με τα παιδιά τα πρώτα λεπτά να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τον Κισσαμικό, κάτι που το καταφέραμε. Ωστόσο με δύο όμορφα γκολ που δεχτήκαμε στο 20’ και στο 34’ αν δεν κάνω λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Ένα πέναλτι μας έβαλε μέσα στο παιχνίδι πάλι, πιστεύω το κυνηγήσαμε, τα δώσαμε όλα με τα παιδιά, είπαμε ότι είναι η τελευταία μας προσπάθεια και πάλι όμως εκεί στα τελευταία λεπτά από ένα λάθος που είχαμε δώσαμε το δικαίωμα στον Κισσαμικό να έχει μία καθαρή νίκη. Να ευχαριστήσω πάλι τον Κισσαμικό για τη φιλοξενία, είναι μία πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

Για τη συνέχεια:

«Είναι μία δύσκολη συνέχεια για εμάς. Καταλαβαίνετε ότι οι ομάδες που πέφτουν από τη Super League έχουν πολλά προβλήματα και δυσκολεύονται. Είδατε κι ο Πανθρακικός ότι δεν τα κατάφερε. Εμείς είμαστε ένα σύνολο νεανικό. Θυμάμαι στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κισσαμικό ο Κισσαμικός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς, σήμερα πιστεύω ότι παλέψαμε στα ίσα το παιχνίδι και είχαμε μία πολύ καλή εικόνα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, το ξέρουμε όλοι, αλλά στα παιδιά αυτά δεν μπορείς να πεις τίποτα. Παίζουμε για τους εαυτούς μας και το μέλλον είναι δικό τους».

O Γιάννης Σάββα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Κισσαμικό για τη νίκη του. Όντως περάσαμε μία μεγάλη ταλαιπωρία. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν τα καταφέραμε. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε ένα γκολ και το παλέψαμε μέχρι το 75’, αλλά μετά βγήκε η κούραση και χάσαμε. Προχωράμε, είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά θα δίνουμε τα πάντα μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει. Καλές γιορτές και καλή συνέχεια στον Κισσαμικό».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep