«Συγγνώμη από όλους»

Βέβαιος ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας θα μείνει στην κατηγορία δήλωσε ο Γιάννης Μάγγος.

Συγγνώμη ζήτησε από όλους εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Γιάννης Μάγγος έπειτα από την ήττα (2-0) από τα Τρίκαλα. Αναλυτικά ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας δήλωσε:

«Ένα ντέρμπι που, σίγουρα, το θέλαμε για εγωισμό και γόητρο. Δεν τα καταφέραμε για να τους ευχαριστήσουμε. Ένα συγγνώμη στον κόσμο εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ευχαριστούμε που ήρθε σήμερα στο κάλεσμά μας. Ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα των Τρικάλων που δικαιωματικά είχε και το σκορ 0-2. Με κάποιες αλλαγές σε σύστημα και σε πρόσωπα, θεωρώ ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό μας.

Όταν δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες σε γκολ, στο 50' με τον Ντεμπελέ, με τον Ντιάτα και τον Τζέκο, να αλλάξεις την ροή του παιχνιδιού να γίνει το 1-2, όσο περνούσε η ώρα ήταν τόσο πιο δύσκολο για εμάς. Όπως είχα πει και πριν κάποιες αγωνιστικές όταν χάσαμε από τη Λαμία, ότι η ομάδα θα σωθεί το ίδιο λέω και τώρα. Η ομάδα είναι 4 βαθμούς πάνω απο τη ζώνη, μιας και η ζώνη έφτασε στους 24. Θέλουμε δύο με τρεις νίκες για να σωθούμε και θα τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε πώς αρχίσαμε. Ο στόχος είναι η σωτηρία. Σίγουρα πικράναμε κάποιους, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε θα πετύχουμε την σωτηρία για άλλη μια χρονιά. Η Αναγέννηση ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, θα σηκώσουμε κεφάλι. Η ομάδα θα σωθεί πολύ πιο νωρίς από το τέλος του πρωταθλήματος. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και χαμόγελα γιατί λείπουν στις μέρες μας και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων και να υλοποιήσουν τους στόχους τους».

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep