Έμεινε εκτός ο Παυλίδης

Στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο μπήκε ο Μπούρμπος, που είναι αμφίβολος.

Με σύνθημα την κατάκτηση του «τριπόντου» στο Αίγιο ολοκλήρωσε το πρωί της Μ. Τετάρτης (12/04) ο Άρης τη μίνι προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι «κίτρινοι», που προέρχονται από δύο νίκες με Χανιά (2-0) και Καλλιθέα (3-0) και θέλουν να πετύχουν το «τρία στα τρία», έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στις στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τον Μπάμπη Παυλίδη να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση.

Ο μέσος του Άρη, που αισθάνθηκε τις ενοχλήσεις και στην προπόνηση της Μ. Τρίτης (11/04), έκανε το πρωί φυσικοθεραπείες και το τεχνικό τιμ αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή. Αντιθέτως, ανάμεσα στους «εκλεκτούς» βρίσκεται ο Χρήστος Μπούρμπος, ωστόσο ο 33χρονος αμυντικός που αποκόμισε μία κάκωση στον ώμο από τον αγώνα με την Καλλιθέα, είναι αμφίβολο το αν θα πάρει τελικά χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 13:04

1 comment

  • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 17:07 Comment Link

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 5ΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΦΥΡΙΞΕ ΦΑΟΥΛ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΡΟΤΣΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΓΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΛΚΩΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΒΑΡΒΑΤΗ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep