Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφές ουσίας στον Πιερικό

Ο Χρηστος Κουτσοσπύρους επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πιερικού έπειτα από έξι αγωνιστικές. Ο Χρηστος Κουτσοσπύρους επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πιερικού έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Ο Γιώργος Χατζάρας υπολογίζει τους Κουτσοσπύρο, Ιντζόγλου και Μπλαζέφσκι για το ματς με τον Πανθρακικό.

Να κλείσουν τον άσχημο κύκλο της τελευταίας τετράδας των αγώνων θέλουν στον Πιερικό και να επιστρέψουν με νίκη ψυχολογίας απέναντι στον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κατερίνης έκανε την αντεπίθεση της μετά την αλλαγή προπονητή και φλέρταρε ακόμη και με την απευθείας άνοδο. Οι απώλειες στα τελευταία ματς την έβγαλαν από τον στόχο της και στα έξι ματς που απομένουν χρειάζεται τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής άνοιξαν τις αποστάσεις ανάμεσα στην τετράδα των ομάδων που είναι στα πλέι οφς και της Καλλονής που τους «καταδιώκει». Σε αυτή τη μάχη βέβαια η ομάδα της Μυτιλήνης έχει το πλεονέκτημα των έξι βαθμών με τον Διαγόρα και τον Εθνικό Αστέρα που τους έχει στις προσεχείς αγωνιστικές, ενώ ο Πιερικός τους έχει καρπωθεί αυτούς τους βαθμούς.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα, πάντως, δεν θέλει να έχει απώλειες σε τρίτο διαδοχικό ματς στην έδρα της, αφού στα δύο τελευταία ηττήθηκε από την Αναγέννηση Επανωμής και τον Πλατανιά. Οι επιστροφές των Κουτσοσπύρου, Ιντζόγλου και Μπλαζέφσκι αναμένεται να δώσουν λύσεις στον τεχνικό της ομάδας της Κατερίνης και να δημιουργήσουν και αλλαγή των ισορροπιών στην ενδεκάδα του Πιερικού.

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2012 15:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep