Φεύγει ο Μαρσελίνο!

Αποχωρεί ο Πορτογάλος μέσος, Έντγκαρ Μαρσελίνο από τον Αχαρναϊκό. Νοκ άουτ ο Καραντασιάδης, αποφασίζουν για Λύρα.

Εκτός αποστολής για δεύτερο διαδοχικό ματς του Αχαρναϊκού έμεινε ο Έντγκαρ Μαρσελίνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News υφίσταται θέμα αποχώρησης του Πορτογάλου μέσου, καθώς αυτός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης (12/04, 16:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στις απουσίες των Καραντασιάδη και Παπατόλιου προστέθηκε και το πρόβλημα του Γιώργου Λύρα στους προσαγωγούς. Η απουσία του 22χρονου επιθετικού μέσου δεν είναι σίγουρη, αφού το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με το ιατρικό θα περιμένουν έως την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθεί μεταξύ των επιλογών της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Καραντασιάδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και παρότι η μαγνητική δεν έδειξε κάτι, συνεχίζει να κάνει θεραπεία ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση της κατάστασης του. Από την άλλη, ο Παπατόλιος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του με κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή: Ψύχος, Γαρδικιώτης Μπάρτζης, Αναστασίου, Σιάννης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Τζέφερσον, Ράνιελσον, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Τσουβαλτσίδης, Σταματόπουλος, Σταμούλης, Λύρας, Κυριαζόπουλος, Ζαχαρός, Χαραλαμπόπουλος, Καλαμιώτης, Μπάρτζης.

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 00:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep