«Διπλό – μισή άνοδος»

Η αποστολή της Λαμίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Πού εκτίουν Ματσούκας, Μπλάζιτς.

Εννέα στροφές απέμειναν για το φινάλε του πρωταθλήματος και η Λαμία παραμένει στο +6 από την 3η θέση. Η ομάδα της Φθιώτιδας δοκιμάζεται τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04, 15:00 ΕΡΤ3) στον Εύοσμο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος συμφωνούν ότι: «Πιθανή νίκη θα ισοδυναμεί με... μισή άνοδο».

Οι «κυανόλευκοι» μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα θα έχουν να δώσουν τρία ματς εκτός έδρας και πέντε εντός, οπότε αν περάσουν αλώβητοι από την έδρα των «σταχυοφόρων» θα έχουν κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Σε ό,τι αφορά στην αποστολή, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι εκτός πλάνων του προπονητή, Μπάμπη Τεννέ έμειναν οι  τραυματίες Όμο, Τζόκιτς και οι Φερφελής, Τσούκαλος. Αντίθετα, επιστρέφει στη διάθεσή του ο Καραγιάννης που εξέτισε την ποινή του και ο Παπαργυρίου. Στον Εύοσμο δεν ταξίδεψαν ακόμα οι Βορύλλας, Ποζατζίδης.

Η αποστολή: Πίτκας, Τσέναμο, Αναστασιάδης, Ρότσα, Κοτσώνης, Βάντερσον, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Χριστοφιλέας, Αυγενικού, Ντουρμισάι, Παπαργυρίου, Καραγιάννης.

Δηλώθηκαν Ματσούκας – Μπλάζιτς

Το FL News σας ενημέρωσε τη Μεγάλη Δευτέρα (10/04) σχετικά με τα ματς που θα λείψουν λόγω καρτών οι Λευτέρης Ματσούκας, Μάρκο Μπλάζιτς. Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ αμφότεροι θα χάσουν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας (27η αγωνιστική), ενώ ο Σέρβος μέσος θα χάσει και αυτό με τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας (28η).

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 14:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep