«Τον Αύγουστο προπόνηση»

Χειρουργήθηκε στον πρόσθιο χιαστό ο αμυντικός του ΟΦΗ, Μανώλης Φαζός.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μανώλης Φαζός. Ο αμυντικός του ΟΦΗ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και σύμφωνα με τον χειρουργό - ορθοπεδικό του ΟΦΗ, Γιώργο Στεφανουδάκη, στόχος είναι να μπορέσει ο 22χρονος να ξεκινήσει προπόνηση τον Αύγουστο. Όπως ανέφερε, έγινε αποκατάσταση με μόσχευμα από τους οπίσθιους μοιριαίους, ενώ παράλληλα έγινε και έκχυση PRP, για να μειωθεί ο χρόνος της αποθεραπείας του αθλητή.

Ο Στεφανουδάκης δήλωσε:

«Στόχος μας είναι ο Φαζός, να μπορέσει τον Αύγουστο να ξεκινήσει την προπόνηση και να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας μας για την επόμενη χρονιά. Πήγαμε πολύ καλά και πιστεύουμε ότι ο στόχος που βάλαμε χρονικά για την επιστροφή του αθλητή θα επιτευχθεί». Στην επέμβαση ο ίδιος είχε την πολύτιμη συνδρομή του γιατρού του Εργοτέλη, Σήφη Χριστοφοράκη, αλλά και του ορθοπεδικού Γιάννη Αγγελιδάκη. Η επέμβαση έγινε στην Interclinic με όλα τα μέσα της τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας που διαθέτει.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ανακοίνωση της ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον Γιώργο Στεφανουδάκη και την Interclinic. Ενώ εύχεται στον Μανώλη Φαζό, καλή ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. «Μάνο, σιδερένιος! Τον Αύγουστο θα είσαι και πάλι στον φυσικό σου χώρο. Στο γήπεδο!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep