Σαν στο… σπίτι του ο ΟΦΗ

Οι Κρητικοί, με πέντε συνεχόμενα «διπλά», έχουν μετατρέψει σε… «Γεντί Κουλέ» τις αντίπαλες έδρες

Ο θρίαμβος του ΟΦΗ με 4-0 επί του Αγροτικού Αστέρα, συνεχίζει να κρατά ζωντανό το όνειρο της ανόδου για τους Ηρακλειώτες, παρά τις νίκες, τόσο της Λαμίας, όσο και του Άρη. Πλέον, ακολουθεί το ταξίδι στις Σέρρες για την αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης (12/04, 15:00) απέναντι στον Πανσερραϊκό, με τους Κρητικούς να θέλουν συνεχίσουν το εντυπωσιακό εκτός έδρας τους σερί.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα της 11ης Φεβρουαρίου από την Σπάρτη (1-0), ο ΟΦΗ μετρά 15 βαθμούς σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις, επικρατώντας των Αιγινιακού (1-0), Καλλονής (2-1), Πανελευσινιακού (3-0), Χανίων (2-0) και Παναιγιάλειου (3-0), με χαρακτηριστικό γεγονός το ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια κράτησε απαραβίαστη την εστία του, κάτι που θέλει να επαναλάβει και απέναντι στην ομάδα των Σερρών.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο, στο οποίο ο ΟΦΗ οφείλει την εκτός έδρας αποτελεσματικότητα του, το ότι τα 11 τέρματα που έχει σημειώσει σε αυτές τις πέντε συνεχόμενες νίκες του, έχουν επιτευχθεί από επτά  διαφορετικούς παίκτες, τους Κώτσιο (2), Όγκμποε, Μάνο (2), Πάγκαλο, Πουρτουλίδη, Βουό (2) και Χαντί (2).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep