«Κανείς δεν μας χαρίζεται»

Απόδοση και προσέλευση οπαδών ικανοποίησαν τον Νίκο Κωστένογλου.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και την προσέλευση του κόσμου δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου. Μετά την επικράτηση (3-0) απέναντι στην Καλλιθέα ο προπονητής του Άρη σημείωσε ότι κανείς δεν τους χαρίζεται και αρνήθηκε να σχολιάσει την απόδοση των άλλων ομάδων. Αναλυτικά είπε:

Για τον αγώνα:

«Είχαμε μία ακόμη σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα μας. Είμαι ικανοποιημένος καθώς πέραν του αποτελέσματος και τα τρία όμορφα γκολ που πετύχαμε, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, τη διάθεση, την αυτοθυσία και τα αποτελέσματα στις ενέργειές τους. Κατά διαστήματα η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και υπήρχε αγωνιστική πειθαρχία.

Από εκεί και πέρα, όμως δεν έχουμε το δικαίωμα να χαρούμε ή να επαναπαυτούμε. Υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι τη Μεγάλη Πέμπτη. Μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Επίσης ένιωσα ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου. Είναι ένα δείγμα ότι αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που κάνουμε. Θα πρέπει όμως να τη συνεχίσουμε. Ακόμη ελπίζω ότι κάποια στιγμή το Χαριλάου θα γεμίσει».

Για την εικόνα της ομάδας:

«Αναμφισβήτητα, η ομάδα έχει βελτιωθεί και δείχνει μία άλλη εικόνα. Όπως έχω αναφέρει το «πρέπει» λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας. Από την άλλη υπάρχει και απογοήτευση. Τα παιχνίδια, όμως είναι αρκετά, άσχετα αν εμείς τα κερδίζουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο αν κερδίζουμε όλα τα ματς. Είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε».

Για τη νίκη της Λαμίας και τον τρόπο που ήρθε αυτή:

«Δεν μπορώ να κρίνω ούτε την απόδοσή μας των αντιπάλων μας, ή τον υπόλοιπων ομάδων. Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς κάνουμε μία τιτάνια προσπάθεια και δεν έχουε δικαίωμα για το παραμικρό λάθος. Σίγουρα η διαφορά που έχουν οι αντίπαλοί μας, τους δίνει δικαίωμα για κάποιο στραβοπάτημα και δημιουργεί δυσκολίες σε εμάς, κυρίως ψυχολογικά. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος. Επειδή σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν καλό αντίπαλο παρά την πίεση είχαμε καλή απόδοση.

Το θέμα όμως είναι να υπάρχει σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όλα τα ματς. Αυτόν τον στόχο έχουμε βάλει. Θα πρέπει να παραμερίσουμε τι γίνεται με τις άλλες ομάδες να κοιτάξουμε τι πρέπει να γίνει για να κερδίζουμε εμείς. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Σε εμάς δεν χαρίζεται τίποτα».

Για τη λειτουργία των μπακ και τη χρησιμοποίηση του Παυλίδη στην πλευρά:

«Γενικότερα έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Εγώ πάντα πρώτα έχω επικοινωνία με τους παίκτες. Ο Παυλίδης κατά ομολογία του έχει παίξει και ακραίος. Είναι ένα παιδί χρήσιμο και προσφέρει στην ομάδα. Προσπαθούμε να διευρύνουμε την παρουσία κάποιων παικτών, κυρίως στην επίθεση όπου έχουμε και πρόβλημα. Οι επιλογές είναι περιορισμένες. Δεν κάνω κάτι στην τύχη, ούτε λειτουργώ παρορμητικά. Για τους μπακ, το δουλεύουμε καιρό στις προπονήσεις. Προσπαθώ η χρησιμοποίηση των παικτών να γίνεται στον κατάλληλο χρόνο.

Ο Μπούρμπος είχε καλή παρουσία στα Χανιά και σήμερα. Ο Τζανακάκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα αριστερά. Υπάρχουν και άλλες λύσεις βέβαια όπως ο Τσουμάνης αλλά δεν δείχνουν αδιαφορία. Όλοι λειτουργούν ως οικογένεια και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο απ' όλα».

Πηγή: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep