Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είχαμε το κίνητρο»

Ο Δημήτρης Τομπάζης μίλησε για το κίνητρο που είχαν οι ποδοσφαιριστές του και τις δυσκολίες της συνέχειας για την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Δημήτρης Τομπάζης μίλησε για το κίνητρο που είχαν οι ποδοσφαιριστές του και τις δυσκολίες της συνέχειας για την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Δημήτρης Τομπάζης υποστήριξε πως δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη για τα Γιαννιτσά και χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για τη δύσκολη συνέχεια.

Τη σπουδαιότητα της νίκης της ομάδας του, επισήμανε ο τεχνικός των Γιαννιτσών, Δημήτρης, Τομπάζης και επισήμανε πως δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στο σημερινό παιχνίδι ξέραμε θα αντιμετωπίσουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, η οποία έχει καλό ρόστερ και τη σπουδαιότητα της νίκης μας, την κάνει πιο σημαντική. Είχαμε μεγάλο κίνητρο και ανάγκη τη νίκη, αφού η συνέχεια θα είναι δύσκολη για μας.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με ένα πέναλτι, όμως από μια ολιγωρία μας υποπέσαμε στην ίδια παράβαση, αν και ο διαιτητής θα μπορούσε να μην δώσει το πέναλτι. Έστω και στο 90΄πήραμε μια σπουδαία νίκη. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Επανομή και το φίλο μου Αλέκο Βοσνιάδη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep