18αδα χωρίς Καραντασιάδη

Χωρίς τον 24χρονο αμυντικό, Άγγελο Καραντασιάδη η αποστολή του Αχαρναϊκού.

Το ντουμπλάρισμα των νικών, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα (0-1), είναι ο πρώτος στόχος του Αχαρναϊκού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (09/04) απέναντι στον Πανσερραϊκό, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μαραντάς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει, τόσο στον Τζέφερσον, όσο και στον Παπατόλιο, που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, για ακόμα ένα παιχνίδι θα απουσιάσει ο Καραντασιάδης, καθώς ο 24χρονος αμυντικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News,  δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αν και τα νέα από την περίπτωση του είναι ευχάριστα, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε «καθαρή». Εκτός αποστολής έμεινε και ο Πορτογάλος, Έντγκαρ Μαρσελίνο.

Η προπόνηση του Σαββάτου (08/04) περιλάμβανε  εξάσκηση στα στημένα και στην κατοχή και αμέσως μετά χαλάρωμα, ενώ με το πέρας της, ο Γιώργος Μαραντάς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τις Σέρρες.

Αναλυτικά:

Ψύχος, Γαρδικιώτης, Αναστασίου, Σιάννης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Τζέφερσον, Ράνιελσον, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Τσουβαλτσίδης, Σταματόπουλος, Σταμούλης, Λύρας, Κυριαζόπουλος, Ζαχαρός, Χαραλαμπόπουλος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep