Αναμονή πέντε μηνών

Ο Παναιγιάλειος δεν έχει καμία ενημέρωση στο αίτημα δημοπράτησης όμορου οικοπέδου με τον αθλητικό χώρο των Νικολέικων.

Απάντηση σε δημοσιεύματα που αφορούν στον στόχο της κατασκευής προπονητικού κέντρο έδωσε ο Παναιγιάλειος. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι από τις 17 Νοεμβρίου, οπότε ζήτησε από τον Δήμο να κινηθούν οι νόμιμες ενέργειες για τη δημοπράτηση οικοπέδου, όμορου με τον αθλητικό χώρο των Νικολέικων, ενημέρωση δεν έχει...

Αναλυτικά ανέφερε

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με το στόχο της ομάδας μας για κατασκευή προπονητικού κέντρου και με αφορμή σχόλια και δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έχει να επισημάνει τα κάτωθι:

1. Στις 13-01-2017 το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αιγιαλείας διεξήγαγε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για τη δημοπράτηση επί 25ετία του υφιστάμενου αθλητικού χώρου των Νικολεϊκων. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ήταν η μόνη που εκδήλωσε έμπρακτο ενδιαφέρον, πήρε μέρος στην εν λόγω διαδικασία και πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις που η κείμενη νομοθεσία προβλέπει, πλειοδότησε. Έκτοτε, η ομάδα μας είναι σε αναμονή πρόσκλησης από το Ν.Π.Δ.Δ., προκειμένου να υπογράψει τη σχετική σύμβαση. Προφανώς, αυτή η πρόσκληση καθυστερεί, λόγω του ότι έχει υποβληθεί από τοπικό αθλητικό σωματείο στις 12-01-2017 στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας (Πάτρα) "ένσταση" νομιμότητας της διαγωνιστικής διαδικασίας.

2. Από τις 17-11-2016 η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έχει ζητήσει με επίσημο έγγραφο - Αίτηση από το Δήμο Αιγιάλειας να προβεί στις κατά νόμο ενέργειες, προκειμένου να δημοπρατηθεί όμορος με τον αθλητικό χώρο των Νικολείκων δημοτικός χώρος, περίπου 9 στρεμμάτων, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να πάρει μέρος και σ΄ αυτή τη διαγωνιστική διαδικασία και εφ΄ όσον αναδειχθεί πλειοδότρια να έχει στη χρήση της για 25 έτη μια συνολική έκταση, περίπου 18 στρεμμάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση του μεγάλου οράματος, της απόκτησης προπονητικού κέντρου. Για το συγκεκριμένο θέμα, έως και σήμερα, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δεν έχει καμία ενημέρωση, παρ΄ όλες τις κατά καιρούς υπενθυμίσεις προς τους αρμοδίους.

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι η διοίκηση της ομάδας μας, όπως πάμπολλες φορές έχει τονιστεί προς πάσα κατεύθυνση από τον Πρόεδρο Αντώνη Ρέλλα, κινείται και θα εξακολουθήσει με μεγαλύτερη ένταση να το κάνει προς την κατεύθυνση υλοποίησης του προπονητικού κέντρου, έτσι ώστε σε συνδυασμό και με άλλες δράσεις να δυναμώσει και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον αγαπημένο μας ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 08 Απρίλιος 2017 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep