Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξεκινήσαμε νωρίς διακοπές»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για ομάδες που πετυχαίνουν τους στόχους τους και "μένουν" από κίνητρο. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για ομάδες που πετυχαίνουν τους στόχους τους και "μένουν" από κίνητρο.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως οι παίκτες του έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται το καλοκαίρι.

Τις ευχές του για παραμονή στην κατηγορία, εξέφρασε ο προπονητής της Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, προς την ομάδα των Γιαννιτσών, ενώ τόνισε πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εύχομαι συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Γιαννιστών για τη σημερινή της νίκη. Εμείς ξεκινήσαμε νωρίς τις διακοπές. Στο σημερινό παιχνίδι κέρδισε η ομάδα που είχε το μεγαλύτερο κίνητρο. Όσον αφορά το παιχνίδι μας, ήμασταν μέτριοι παρά τα δύο δοκάρια που είχαμε και δίκαια κέρδισε αυτός που ήθελε περισσότερο το ματς.

Ομάδες που πετυχαίνουν το στόχο τους δεν έχουν κίνητρο, όπως εμείς και όπως είπαμε στόχος μας είναι να παίξουν παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, ανεξάρτητα τα αποτελέσματα που θα έρθουν, αφού δεν θα έχει κόστος για μας, αν και πάντα θα αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και εύχομαι να πετύχει το στόχο της».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep