«Στόχος η δυάδα και μόνο»

Ο Αντώνης Σαπουντζής καλεί τους ανθρώπους του Άρη να «κλείσουν» τα αυτιά τους στα σενάρια περί ανόδου μέσω της τρίτης θέσης

Σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν τον Άρη να ανεβαίνει στην Super League από το… παράθυρο της τρίτης θέσης, με τον Αντώνη Σαπουντζή, όμως, να είναι ξεκάθαρος και να τονίζει πως στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο η άνοδος μέσω των δύο πρώτων θέσεων της Stoiximan.gr Football League και πως δεν πρέπει να περιμένει «χάρες».

Ο πρώην άσος του Άρη και νυν τεχνικός του Εξαπλάτανου Πέλλας, μίλησε στο «metrosport.gr» και προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η ομάδα, παρά το γεγονός πως έχει το πιο «βαρύ» όνομα στην κατηγορία, διαθέτοντας, παράλληλα, ένα ποιοτικό ρόστερ, βρίσκεται στο «κυνήγι» της πρώτης δυάδας. 

Αναλυτικά:

«Η χρονιά δεν κυλά έτσι όπως την περιμέναμε οι περισσότεροι. Ειδικά, οι φίλαθλοι του Αρη προσδοκούσαν σε καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα και εύκολες νίκες, οι οποίες δεν έχουν έρθει. Ευελπιστώ ότι, από εδώ και στο εξής, θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου».

«Διακρίνω γενική χαλαρότητα. Ισως λόγω βαριάς φανέλας και καλών μονάδων στο ρόστερ, ίσως και γιατί υποτιμήθηκε η κατηγορία. Νομίζω πως όλοι πρέπει να πιέσουν λίγο παραπάνω τους εαυτούς τους, για να βρεθεί η ομάδα στη Super League».

«Τα όσα συμβαίνουν στο εξωαγωνιστικό σκέλος δεν αποτελούν δικαιολογία. Ο Αρης είναι το μεγαλύτερο όνομα στη Stoiximan.gr Football League, άρα οφείλει να μη στέκεται σε τέτοια ζητήματα. Αυτά είναι θέματα που τίθενται στην αρχή κάθε αγωνιστικής σεζόν, άρα θεωρητικά γίνονται και οι κατάλληλες κινήσεις. Θεωρώ πως είναι λάθος να γίνονται σκέψεις για την τρίτη θέση. Ο Αρης πρέπει να κυνηγήσει τη δυάδα, για να μην εμπλακεί σε σενάρια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep