Πήρε πίσω τους βαθμούς ο ΑΟΧ

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, επιστράφηκαν οι 3 βαθμοί στους Χανιώτες.

Τακτοποιήθηκε το θέμα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Ανέστη Χατζηλιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Fl News και ο ΑΟΧ πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς, που του είχαν αφαιρεθεί.

Οι Χανιώτες είχαν λάβει προθεσμία από τη διοργανώτρια αρχή της Stoiximan.gr Football League προκειμένου να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προς τον 26χρονο αμυντικό, κάτι που τελικά συνέβη, με τον ΑΟΧ να παίρνει σημαντική βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι οι Χανιώτες υποστήριζαν πως υπήρχε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη για τις οφειλές και δήλωναν αισιόδοξοι για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Λίγο αργότερα ήρθε η ανακοίνωση, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ: «Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 04-04-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 33/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή  ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ ΑΝΕΣΤΗ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Last modified onΤετάρτη, 03 Μάιος 2017 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep