Στο Γεντί Κουλέ προπονήθηκε ο ΟΦΗ

Στην έδρα της ομάδας προπονήθηκε ο ΟΦΗ, μετά από απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (08/04, 15:00) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, η προπόνηση της Τετάρτης διεξήχθη, όχι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο), αλλά στο Γεντί Κουλέ, καθώς αυτή ήταν και η απόφαση του τεχνικού του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, για ακόμα μία φορά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν, τόσο ο τιμωρημένος Βουό, όσο και ο ανέτοιμος Κοιλιάρας, καθώς αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Εκτός, φυσικά, παραμένει και ο μεγάλος άτυχος της ομάδας του Ηρακλείου, Μανώλης Φαζός, ο οποίος, εντός των επόμενων ημερών, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για την αποκατάσταση της ζημιάς (ρήξη προσθίου χιαστού), που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης (06/04), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep