Αφαίρεση για Χατζηλιάδη!

Προσθεσμία στον ΑΟ Χανιά να πάρει πίσω τους βαθμούς έως τη Μεγάλη Τετάρτη.

Μόνο με τον Δημήτρη Πρίφτη ήρθε σε διακανονισμό ο ΑΟ Χανιά, όπως ανακοίνωσε η Stoiximan.gr Football League την Τρίτη (04/04). Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε τρεις βαθμούς για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Ανέστη Χατζηλιάδη και αυτοί θα επιστραφούν μόνο αν αυτός εξοφληθεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04). Η προθεσμία έληξε την Τρίτη (04/04) γιατί η απόφαση είχε κοινοποιηθεί στις 29 Μαρτίου και όχι στις 31/03, οπότε ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ...

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των όσων υποστήριζαν οι διοικούντες, τα χρέη προς τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές είχαν διακανονιστεί, όμως όπως αποδεικνύεται αυτό δεν ίσχυε για τον Χατζηλιάδη. Η ανακοίνωση:

«Σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 29-03-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

H Football League, μάλιστα, αφαίρεσε ήδη και στην ιστοσελίδα της τρεις βαθμούς από τον ΑΟΧ, με τους «κυανόλευκους» να υποχωρούν στη 13η θέση, τρεις πάνω από τη ζώνη. ΔΕΙΤΕ πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μέχρι το χρέος να τακτοποιηθεί...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 04 Απρίλιος 2017 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep