Ανησυχία για Λάσκαρη

Κάρτες συμπλήρωσαν στον ΑΟΧ Ηρακλής, Δαμιανάκης. Τι δήλωσε ο πρώτος για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο ΑΟ Χανιά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει έστω τον πόντο απέναντι στον Άρη και γνώρισε την Κυριακή (02/04) την 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Την προσεχή αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» θα φτάσουν τους 30 βαθμούς με το τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό, όμως είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν παντού αποτελέσματα για να πετύχουν το ταχύτερο τον στόχο της παραμονής.

Το δυσάρεστο για τον τεχνικό, Νίκο Παντέλη είναι ότι προέκυψαν προβλήματα από την αναμέτρηση με τους «κίτρινους». Ο Παύλος Λάσκαρης αποχώρησε τραυματίας και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο αστράγαλός του, πάντως, ήταν πρησμένος και στον ΑΟΧ υπάρχει ανησυχία.

Προέκυψαν και προβλήματα με κάρτες, με τους Ανδρέα Ηρακλή, Χαράλαμπο Δαμιανάκη να φτάνουν τις 10 και 7 κίτρινες αντίστοιχα. Δεδομένα τη μία εκ των δύο αγωνιστικών θα την εκτίσουν απέναντι στον Πανθρακικό.

Ηρακλής: «Δίκαια ο Άρης»

Ο Ανδρέας Ηρακλής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής (02/04) και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Άρη. Συγκεκριμένα, είπε: «Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, γιατί θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον στόχο της παραμονής. Ο Άρης ήταν σε καλύτερη μέρα, ανέβηκε μετά από κάποιο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ρίσκαρε ο κύριος Κωστένογλου και πήρε δίκαια τη νίκη».

Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Άρης μπήκε δυνατά, προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς δείξαμε ότι μπορούσαμε εύκολα να κρατήσουμε το μηδέν από το εικοσάλεπτο και μετά, αλλά με τις αλλαγές που έκαναν, προσπάθησαν να φορτώσουν την περιοχή, ανέβηκε η ομάδα και προηγήθηκαν. Μετά ήταν εύκολο νομίζω, γιατί ανοίξαμε και εμείς. Έγινε και το πέναλτι...».

Για τη μάχη της ανόδου:

«Η Λαμία πέρασε από την Καλλιθέα που το θεωρούσα δύσκολο. Το πέναλτι δεν το είδα και δεν έχω άποψη. Είναι δυνατοί και η Λαμία και ο Απόλλων. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει. Χρειάζεται υπομονή και σοβαρότητα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep