«Δεν χτύπησε στο χέρι»

Στο πόδι και όχι στο χέρι χτύπησε η μπάλα σύμφωνα με τον Ανέστη Αναστασιάδη.

Οι παίκτες της Καλλιθέας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στη φάση του 97’, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο παίκτης της Λαμίας υπογράμμισε, ωστόσο, ότι η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του. Το Flnews ήταν στη συνέντευη Τύπου και σας παραθέτει τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που σε όλα τα παιδιά αρέσει  πολύ και ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο και η φιλοσοφία της. Παίζει καλή μπάλα. Περάσαμε από μία έδρα πολύ δύσκολη, στην οποία όταν καταφέρνεις να μείνεις καλός και να κερδίσεις είναι νίκη που σε φέρνει πιο κοντά στον στόχο. 

Ευχαριστούμε και τον κόσμο, που μας έδωσε μεγάλη βοήθεια και στο τέλος που μείναμε με 10 παίκτες. Θέλουμε να τον κάνουμε περήφανο, γιατί μας ακολουθεί παντού. Εύχομαι να τελειώσουμε καλά τη χρονιά. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα, γιατί νομίζω ότι η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Από την ποιότητα που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη φάση που φωνάζουν οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας και που βρίσκει την μπάλα:

«Η μπάλα πηγαίνει καθαρά στο πόδι, μετά δεν νομίζω  ότι έχει πρόθεση η μπάλα να χτυπήσει στο χέρι. Είναι καθαρά τάκλιν στην μπάλα. Βρήκε καθαρά στο πόδι η μπάλα».

Για τις σερί νίκες:

«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό θα έρθουν πολλοί εξωτερικοί παράγοντες που θα σε κάνουν να κάνεις κοιλιά και σε απόδοση και σε αποτελέσματα. Είναι φυσιολογικό. Όταν κερδίζεις, επανέρχεται το καλό κλίμα, η καλή ψυχολογία. Αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει ηρεμία και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, να καταφέρνουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας και όσο περνάνε οι αγωνιστικές και όσο καταφέρνεις να κερδίζεις, τότε σίγουρα είσαι πολύ πιο κοντά στον στόχο».

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep