Η ΠΑΕ για τις πληρωμές

Ο Παναιγιάλειος ενημέρωσε για τις πληρωμές και ευχαρίστησε τους αδερφούς Ρόζου.

Με δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενημέρωσε το Σάββατο (01/04) ότι εξόφλησε τους ποδοσφαιριστές της έως και τον Μάρτιο, αλλά και ότι τακτοποίησε τις οφειλές προς τον Νίκολα Κρισμάρεβιτς. Ευχαρίστησε, μάλιστα, τους αδερφούς Ρόζου για την έμπρακτη στήριξή τους. Αναλυτικά ανέφερε:

Πλήρης εξόφληση των οφειλών προς Κρισμάρεβιτς

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των οφειλών της προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της, Νίκολα Κρισμάρεβιτς. Τα σχετικά παραστατικά έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια όργανα για τις τυπικές διαδικασίες.

Η ομάδα μας για ακόμα μια φορά ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, με σεβασμό σε όλους όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε αυτήν.

Καταβλήθηκαν τριών μηνών δεδουλευμένα

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ότι χθες (Παρασκευή) πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών της τα δεδουλευμένα Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου, κατά περίπτωση.

Έτσι, αποδεικνύεται εμπράκτως πως η διαδρομή προς τη νέα εποχή τού ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει έναν δυνατό και αξιόπιστο Παναιγιάλειο!

«Ευχαριστώ» σε αδελφούς Ρόζου

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ευχαριστεί τους αδελφούς Ρόζου, που για ακόμα μια φορά απέδειξαν εμπράκτως την αγάπη και τη στήριξή τους στην ομάδα σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς. Τους ευγνωμονούμε και τους συγχαίρουμε δημοσίως!».

Last modified onΣάββατο, 01 Απρίλιος 2017 10:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep