Διορία για Κρισμάρεβιτς

Απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για επιβολή ποινής στον Παναιγιάλειο.

Το FL News στις 4 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει ότι ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Παναιγιαλείου. Ο Σέρβος πρώην μέσος των «μελανόλευκων» διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 9.000 ευρώ και αυτό θα πρέπει να τακτοποιηθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών για να μην επιβληθεί ποινή αφαίρεσης στην ομάδα του Αιγίου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο σε αποφάσεις που ανακοίνωσε την Παρασκευή (31/03) συμπεριέλαβε τον Παναιγιάλειο στις ΠΑΕ που έχουν επιβολή ποινών, όμως προφανώς εκ παραδρομής, αναφέρθηκε το όνομα του Κώστα Δαύκου. Και αυτό γιατί το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι πρόκειται για την υπόθεση Κρισμάρεβιτς.

H ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep