Προπόνηση με απουσίες

Το Σάββατο βγαίνει η αποστολή για τα Χανιά

Χωρίς τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (31/3) για τον Άρη, καθώς ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» ταλαιπωρείται από ίωση. Η απουσία του Αναγνωστόπουλου δεν ήταν η μοναδική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μπαργκάν και Ανάκογλου, που μαζί με τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη, δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (2/4, 15:00) απέναντι στα Χανιά, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης των Χανίων, ολοκληρώνεται το Σάββατο (1/4) με την πρωινή προπόνηση της ομάδας στο «Δασυγενειο Αθλητικό Κέντρο», ενώ αμέσως μετά, ο Νίκος Κωστένογλου θα ανακοινώσει την αποστολή που το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πετάξει για την Κρήτη.

Το παιχνίδι της ομάδας U-19

Στο μεταξύ, το, Σάββατο (01/04), θα διεξαχθεί και η εξ αναβολής αναμέτρηση της ομάδας U-19 του ΑΡΗ. Η δεύτερη τη τάξει ομάδα του συλλόγου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Αιγινιακού, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων Stoiximan.gr Football League.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας U-19 του ΑΡΗ θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καταχά Πιερίας στις 15:00.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep