Με το μυαλό στα Χανιά

Μοναδικές απουσίες αυτές των Μπαργκάν, Ανάκογλου στην προπόνηση της Πέμπτης (30/03) στον Άρη.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Άρη, ενόψει του κρίσιμου αγώνα απέναντι στα Χανιά, το μεσημέρι της Κυριακής (2/4).Ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να διαχειριστεί μόνο τις γνωστές απουσίες των Κενάν Μπαργκάν και Δημήτρη Ανάκογλου, με τον πρώτο να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και τον δεύτερο να ακολουθεί ειδική θεραπεία στην Αθήνα, εξαιτίας ενός κτυπήματος στο δάκτυλο του ποδιού του.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε και σήμερα ο Ανδρέας Τάτος, παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι  με τα Τρίκαλα.

Έτσι παίκτες και τεχνική ηγεσία ανανέωσαν το ραντεβού τους στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο» για το πρωί της Παρασκευής, όπου και θα διεξαχθεί η προπόνηση της ομάδας.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη στο περίπτερο της Stoiximan.gr

«Στο πλαίσιο της παρουσίας της Stoiximan.gr, ως χορηγού ονοματοδοσίας, στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα βρεθούν αύριο το απόγευμα (18:00) στο περίπτερο του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας στη Ν. Παραλία και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Στον ίδιο χώρο θα διοργανωθεί και η Media Day της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπου ένας ποδοσφαιριστής θα μιλήσει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα της Κρήτης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep