ΑΟΧ χωρίς πιστοποιητικό

Η ΕΕΑ προχώρησε σε ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΑΟ Χανιά. Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Σε περιπέτειες μπαίνει ο ΑΟ Χανιά. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα παράτασης της ΠΑΕ για συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής και αποφάσισε την ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής της. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Παναχαϊκή είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 12 βαθμών από τον αθλητικό δικαστή, ποινή που αντιστοιχούσε σε όσο διάστημα αγωνιζόταν χωρίς πιστοποιητικό... Στην εφέσεων, πάντως, οι Αχαιοί είχαν δικαιωθεί, αλλά είχε παραμείνει το πρόστιμο των 15.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη περίπτωση πέρυσι η διοργανώτρια δεν είχε ορίσει αγώνες των Αχαιών με την ΑΕΛ, αν και αυτό είχε γίνει ένα μήνα μετά τη σχετική απόφαση ανάκλησης πιστοποιητικού.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της 23.03.17 έθεσε υπό διάσκεψη το με ημερομηνία 10.03.17 αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης για τη συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής. Κατά τη σημερινή της τηλεφωνική διάσκεψη, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, που έχει χορηγηθεί στην ως άνω ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, λόγω της μη ως άνω συμπληρώσεως».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep