«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στάθηκε ο Γιάννης Βλάχος.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε ότι δεν αντέχει σε κριτική το ματς και πως η ομάδα του δεν υπήρξε ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο Βλάχος είπε μετά την ήττα (4-1) από τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική. Υπάρχει εμφανής διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι το πρώτο παιχνίδι που η δική μας ομάδα έχει αυτή τη διαφορά στο σκορ. Σε όλα τα προηγούμενα ματς με όλους τους πρωτοπόρους ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Δεν γνωρίζω. Ίσως και το γεγονός ότι υπήρξαν σημαντικές απουσίες, γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε 4 βασικούς εκτός.

Δεν υπήρχε σημείο το παιχνιδιού που να ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εκτός από ένα δεκάλεπτο λίγο πριν την ισοφάριση και λίγο μετά. Δυστυχώς παρουσιάσαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι αυτή την ευκολία που δεχόμαστε γκολ. Όπως στο παιχνίδι της Τετάρτης στην Καρδίτσα, μόλις ισοφαρίσαμε δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε πολύ ώρα την μπάλα στην κατοχή μας. Δεχθήκαμε το γκολ με σχετική ευκολία. Έτσι και σήμερα, μετά  το 1-1, έγινε το 2-1. Και με ένα ατομικό λάθος, μία τοποθέτηση. Λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου, είχε τελειώσει το παιχνίδι.

Δεν ήταν από τα παιχνίδια που περιμέναμε να πάρουμε βαθμούς. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Κισσαμικό πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το κερδίσουμε. Να ευχηθώ στον Απόλλωνα Σμύρνης την επάνοδο στην super League και για την ιστορία του και την επένδυση που έχει γίνει φέτος. Είναι ένα ρόστερ που είναι υπερπλήρης».

Για το πώς αιτιολογεί την αποβολή του Αντωνιάδη:

«Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία. Κάποια παιδιά παίζουν λίγο περισσότερο με το πάθος και τη δύναμη. Το παιδί που δέχθηκε την κάρτα, το τελευταίο διάστημα δεν είχε βρει πολύ χρόνο συμμετοχής, φάνηκε ότι μπήκε με διάθεση και πάθος, έφυγε η μπάλα του ξέφυγε, η λάθος στιγμή. Είναι και θέμα εμπειρίας πως μπορείς να διαχειριστείς κάτι τέτοιες στιγμές».

Ο Σωκράτης Κυριλλίδης είπε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Ήμασταν  ανταγωνιστικοί μόνο σε ένα σημείο. ήρθαμε με πολλές απουσίες στο παιχνίδι, ίσως και με κακή ψυχολογία από το αποτέλεσμα στην Καρδίτσα. Όλα αυτά μαζεμένα, η πίεση, η ψυχολογία, σίγουρα έκριναν κατά μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες. Να μαζέψουμε τους βαθμούς, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε καλό υλικό, καλή και νεανική ομάδα και πάρα πολλές δυνατότητες για την παραμονή στην κατηγορία».

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep