Προ της εξόδου ο Τσεμπερίδης

Ο 30χρονος χαφ, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, εξακολουθεί και δεν δίνει το παρών στις προπονήσεις του Αχαρναϊκού.

Την Τρίτη (21/3) διαβάσατε στο ρεπορτάζ του Fl News ότι ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης δεν είχε δώσει το παρών στις δύο τελευταίες προπονήσεις του Αχαρναϊκού και ότι δεν θα έπαιζε με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Έτσι ακριβώς εξελίχθηκαν τα δεδομένα, μόνο που ο 30χρονος χαφ εξακολουθεί και απουσιάζει από το καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Μενιδίου.

Εκτός απροόπτου, ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής δύσκολα θα συνεχίσει να παίζει στους «πράσινους», αν και οριστική εξέλιξη ακόμα δεν υπάρχει. Με τον Αχαρναϊκό εφέτος έπαιξε σε 17 παιχνίδια, ενώ σημείωσε και 1 γκολ. Από εκεί και πέρα, ο βαθμός (1-1) που πήρε η ομάδα με την Καλλιθέα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός στην προσπάθεια για παραμονή.

Υπάρχει ικανοποίηση για τον πόντο και πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο που ακολουθεί. Ο Αναστασίου παραμένει ανέτοιμος και είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News, να μην δώσει το παρών ούτε σε αυτό το ματς. Ο Θανάσης Παπατόλιος έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες και θα αποφασιστεί ποια δύο παιχνίδια θα χάσει.

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep