Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντελίδης: «Η ανηφόρα πιο δύσκολη από την κατηφόρα»

«Γκάζια» Παντελίδη στην προπόνηση της Παρασκευής (27/4).

Μπορεί ο Πανθρακικός να αποδεικνύει κάθε φορά ότι έχει την άνοδο στο.. τσεπάκι του, ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης επιδιώκει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής τους συνέστησε σοβαρότητα ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Βέροια την Κυριακή, τους ζήτησε να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι, ενώ τους ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως οι επτά βαθμοί που τους χωρίζουν από τον τρίτο Πιερικό πολύ εύκολα καλύπτονται.

 

«Η ανηφόρα είναι πιο δύσκολη από την κατηφόρα» ήταν το κεντρικό μήνυμα που τους έστειλε. Εκτός πλάνων είναι ο Μίνγκας (αποβλήθηκε στο ματς με τον Βύζαντα), από τον οποίο ο Παντελίδης ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στις επόμενες αναμετρήσεις, ενώ αμφίβολος είναι ο Βαγγελόπουλος.

 

Παράλληλα με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις ο Σάββας Παντελίδης, είπε μεταξύ άλλων: «Έχοντας περάσει 28 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα φαίνεται ότι Βέροια και Πανθρακικός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες Δεν μπορείς να προεξοφλήσεις πώς θα πάει το παιχνίδι, αν θα έχει ρυθμό ή θα έχει νεύρα. Είναι μεγάλης σημασίας ο αγώνας και πολλά θα παίξουν ρόλο».

 

Για το αν για τον Πανθρακικό η νίκη θα σημαίνει και άνοδος τόνισε: «Περισσότερο συμβαίνει για τη Βέροια, διότι αν κερδίσει θα κρατήσει τη διαφορά των εννιά βαθμών. Για εμάς θα είναι διαφορετικά γιατί είμαστε στους επτά από την Τρίτη θέση Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα στο γήπεδό μας. Δεν αρχίζει και δεν τελειώνει τίποτα με αυτό το ματς».

 

Για το ματς του πρώτου γύρου: «Το παιχνίδι που χάσαμε στη Βέροια μας έκανε κακό για τη συμπεριφορά μας στα εκτός έδρας ματς, γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά χάσαμε. Αυτό μας μείωσε την αυτοπεποίθηση και είναι μια ευκαιρία για να πάρουμε την αυτοπεποίθηση. Εμείς το βλέπουμε ως το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα, δε θέλουμε εκδίκηση, απλά μας άφησε κάποια πράγματα το πρώτο ματς».

 

Για το πού θα κριθεί ο αγώνας: «Στο ποιος θα είναι πιο ήρεμος και ποιος θα ξεφύγει από την ατμόσφαιρα του ντέρμπι. Πρέπει να επιβληθούμε εμείς, να νιώσουμε ότι παίζουμε στο σπίτι μας και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί, ήδη υπάρχει ξεσηκωμός, νιώθεις ότι κάτι γίνεται στην πόλη, το καταλαβαίνεις».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep