Και ξαφνικά... προβλήματα

Αμφίβολη η συμμετοχή των Κουκόλη, Τριανταφυλλάκου στο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/03) η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα για το παιχνίδι της Πέμπτης (23/03, 15:00 ΕΡΤ3) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Κουκόλης ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο πόδι και ο δεύτερος λόγω ίωσης. Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων είναι ακόμα οι τιμωρημένοι Πάτο, Τεγούσης και ο διεθνής Βαφέας.

Οι Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, πάντως, συμπεριλήφθηκαν στη 19άδα και ο τεχνικός, Νίκος Καραμπετάκης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τους συμπεριλάβει στο πλάνο του.

Η αποστολή: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Τάι, Αργυρίου, Βουτσιάς, Γκέκας, Γκέσιος, Γκότοβος, Γολιδόπουλος, Έππας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Πάλλας, Τριανταφυλλάκος, Χατζής.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoixima.gr Football League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Δ. Κοντικάκης» (23/3, 15.00).Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα θα διατίθενται αύριο, ημέρα του παιχνιδιού, από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα) από τις 13.30 έως τις 15.00.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 13:54

1 comment

  • ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 14:01 Comment Link

    Μήπως οι συγκεκριμένοι παίκτες πήγανε στη θάλλασσα και πάτησαν "Αχινό;" ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep