Επτά εκτός και απρόοπτο

Με 18άδα η Λαμία για το ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Η Λαμία έχει δείξει στο φετινό πρωτάθλημα ότι μπορεί να διαχειριστεί αποτελέσματα όπως αυτό απέναντι στον Πανελευσινιακό. Οι «κυανόλευκοι» δεν έπιασαν καλή απόδοση την Κυριακή (19/03), έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι, αλλά αυτό το ματς αποτελεί παρελθόν. Την Τετάρτη (22/03, 15:00) δοκιμάζονται στην έδρα του φορμαρισμένου ΑΟ Τρίκαλα και στόχος τους είναι να του διακόψουν το σερί και να κάνουν ένα ακόμα βήμα ανόδου.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Ο Φιορίν Ντουρμισάι έγινε αλλαγή στο ματς με τον Πανελευσινιακό λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο και αποκλείστηκε από την αποστολή. Η απουσία αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, δεν είναι η μόνη. Τραυματίας είναι ο Τσέναμο, τιμωρημένος ο Τζόκιτς, ενώ στη 18άδα δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Τσούκαλος, Πεταυράκης, Ποζατζίδης, Φερφελής. Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή ο Σπυρόπουλος.

Η αποστολή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News: Πίτκας, Βορύλλας, Σπυρόπουλος, Χριστοφιλέας, Παπαργυρίου, Κοτσώνης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Αυγενικού, Μπουλούλης, Ρότσα, Καραγιάννης, Τσόβιτς, Ματσούκας, Βάντερσον, Βασιλόγιaννης.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάρτιος 2017 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep