Εκτός ο Τσεμπερίδης

Ο 30χρονος μέσος του Αχαρναϊκού, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, δεν παίζει με Καλλιθέα.

Με βασική απουσία ο Αχαρναϊκός στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League με την Καλλιθέα. Η ομάδα του Μενιδίου καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Ελ Πάσο την Τετάρτη (22/3, 15.00) χωρίς τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του FL News δεν έχει δώσει το «παρών» στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Οι λόγοι της απουσίας του είναι αδιευκρίνιστοι. Υπενθυμίζεται ότι στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟΧ, κατά τον οποίο επήλθε ήττα με 2-1, ο 30χρονος χαφ είχε ένθερμη συνομιλία με τους οπαδούς.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολος για το ματς με την Καλλιθέα είναι ο Αναστασίου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σφίξιμο, αλλά την Τρίτη (21/3) προπονήθηκε. Στην αποστολή ο νέος προπονητής Γιώργος Μαραντάς έχει πάρει μαζί του 20 παίκτες, από τους οποίους οι 2 θα μείνουν εκτός για να συγκροτηθεί η τελική 18άδα.

Η αποστολή έχει ως εξής: Ψύχος, Γαρδικιώτης, Αναστασίου, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Τσουβαλτσίδης, Σιάννης, Πλαβούκος, Ράνιελσον, Παπατόλιος, Τζέφερσον, Λύρας, Ντάγκρας, Ζαχαρός, Μεζίνι, Κυριαζόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Σταμούλης, Μαρσελίνο.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάρτιος 2017 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep