Με Ταυλαρίδη ο Άρης

Επιστροφές για τον Νίκο Κωστένογλου ενόψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Το γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολη την υπόθεση - νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό θα επιδιώξει την Τετάρτη (22/03, 15:00) ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ούτε που σκέφτονται το ενδεχόμενο στραβοπατήματος, ενώ ο τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου μετρά επιστροφές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Καλλονή.

Συγκεκριμένα, ο Ταυλαρίδης μπήκε στην αποστολή αν και ανέτοιμος, ενώ στη διάθεσή του βρίσκονται και οι Καράμπελας, Ιντζίδης, Μιλούνοβιτς. Αντίθετα, εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Τζανακάκης, οι τραυματίες Μπαργκάν, Τζιμπούρ, ο ασθενής Τσουμάνης και ο Μπράβο.

Η 20άδα: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την ομάδα της Ελευσίνας κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 και 9, 10 στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP.

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη, την ημέρα του αγώνα με την ομάδα της Ελευσίνας, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 11:30 το πρωί, ενώ ήδη διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/)».

Last modified onΤρίτη, 21 Μάρτιος 2017 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep