«Μπουνιά ο Τζόκιτς»

Τη μικρότερη δυνατή ποινή του Μίλος Τζόκιτς θα επιδιώξει η Λαμία. Τον «καίει» το φύλλο αγώνα.

Με «βαριά» καμπάνα κινδυνεύει ο Μίλος Τζόκιτς για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Ο Σέρβος μέσος δεν συγκράτησε τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του Ρατσιάτου. Και, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο ρέφερι από την Αργολίδα τον «καίει» στο φύλλο αγώνα, καθώς αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» έριξε μπουνιά στον φυσικοθεραπευτή των «σταχυοφόρων».

Η Λαμία, πάντως, θα επιδιώξει να τιμωρηθεί ο Τζόκιτς με μικρότερη ποινή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι «κυανόλευκοι» προσκόμισαν το βίντεο του αγώνα στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο και σημειώνουν πως ο ποδοσφαιριστής απώθησε τον φυσικοθεραπευτή, ενώ προηγουμένως ο ίδιος τον είχε σπρώξει.

Τη Δευτέρα (20/03) οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρωί έκαναν αποθεραπεία οι βασικοί και το απόγευμα προπονήθηκαν οι υπόλοιποι. Πλην του Τζόκιτς δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάρτιος 2017 01:08

2 comments

  • Ριζος
    Ριζος Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 12:21 Comment Link

    Ντροπή football league news που γράψετε (μπουνια ο τξοκιτς ). Που θα έπρεπε να γράψετε ( προσβολή σε ποδοσφαιριστές ).

  • Ριζος
    Ριζος Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 08:37 Comment Link

    Ο τζοκιτς ένιωθε αποτωμη απειλή, δεν υπάρχει θέμα συγκράτηση όταν έρχεται μια τσάντα γεμάτο αδικημένο στο κεφάλι σου. Η συγκράτηση έσχει όταν δεν ειπαρχει απειλή. εδω ο βοηθός απειλή και αν δεν γνωρίσουμε τη θραση και το κίνδυνο που δημιούργησε ο βοηθός είναι ο ίδιος νόμος του football league ένοχος. Εδώ είναι καθαρι περίπτωση φύλαξη.
    Το football league πρέπει να στήλη απόλυτο και καθαρο μήνυμα στης ομάδες και στους εργαζόμενους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep