«Νίκη με ΟΦΗ»

Ο Νίκος Παντέλης έδωσε το σύνθημα στον ΑΟΧ ενόψει ΟΦΗ. Νοκ άουτ ο Θεολόγου, αμφίβολος ο Ηρακλής.

Η νίκη του ΑΟ Χανιά στο Μενίδι διατήρησε τους Κρητικούς στο +9 από τη ζώνη υποβιβασμού. Ήταν ένα τρίποντο που τόνωσε το ηθικό των «κυανόλευκων» μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και άνοιξε την όρεξη ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη (22/03) απέναντι στον ΟΦΗ. Μάλιστα, ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη προσοχή, αλλά σημείωσε πως μπορούν να βγουν νικητές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο Παντέλης τόνισε στην προπόνηση της Δευτέρας (20/03): «Έχετε απελευθερωθεί πλέον, αλλά για να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του Αχαρναϊκού πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά και πληγωμένη μετά την ήττα από τα Τρίκαλα και γι’ αυτό θέλει μεγάλη προσοχή».

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τον ΑΟΧ. Ο Θεολόγου πριν την έναρξη του ματς υπέστη ρήξη έσω πλάγιου και θα μείνει εκτός το λιγότερο ένα μήνα. Σε ό,τι αφορά στον Ηρακλή, ο αμυντικός των «κυανόλευκων» εξέτισε την ποινή του, όμως έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί στην προπόνηση της Τρίτης (21/03).

Ο Βαρούχας είναι τραυματίας, ενώ οι Λάσκαρης, Φουρλάνος που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκαν να εκτίσουν απέναντι στον Πανθρακικό.

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep