«Όλοι ενωμένοι»

Μήνυμα ενότητας από τον Γιώργο Μαραντά προς τον κόσμο του Αχαρναϊκού που έχει πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας.

Το ντεμπούτο του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο του Αχαρναϊκού συνοδεύτηκε με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, με την εντός έδρας ήττα από τα Χανιά (1-2). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να κινδυνεύει πλέον, ακόμα και με υποβιβασμό, καθότι μετράει 11 ήττες στα τελευταία 13 παιχνίδια. Ο νέος κόουτς των «πράσινων» ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε από τον κόσμο του Αχαρναϊκού να σταθεί δίπλα στην ομάδα, αν και αναγνώρισε ότι έχουν δίκιο όσοι φωνάζουν.

Το FL News ήταν η μοναδική αθλητική ιστοσελίδα που βρέθηκε στην επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει τα όσα είπε ο Μαραντάς, ο οποίος βρισκόταν και αυτός σε μεγάλη ένταση.

«Είναι ένα ντεμπούτο που δεν το ήθελα. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νιώθω ικανοποιημένος, αφού ακόμα και μετά το 1-2 πάλεψαν. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι ενωμένοι. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει ελλείψεις και έχει αποδυναμωθεί, όμως, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Σε ερώτηση για τις φωνές του κόσμου, ο Μαραντάς τόνισε:

«Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο. Όλοι, όμως, γνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και σήμερα είδατε ότι οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχουν και κάποιοι που είναι πικραμένοι. Το καταλαβαίνω. Θα πω κάτι για αυτόν που βρίζει. Αν έπαιζε το παιδί του, θα έβριζε; Εμείς τους θέλουμε όλους κοντά μας».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντώνης Αναστασίου, ο οποίος υποστήριξε:

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεχόμαστε γκολ σε κομβικά σημεία του αγώνα και είναι κρίμα. Αδικούμε τους εαυτούς μας. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Με την έλευση του νέου προπονητή πήραμε τα πάνω μας, αλλά πάλι κάτι έγινε και δεν κερδίσαμε. Υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα το λύσουμε».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep