«Μας αδικεί η ισοπαλία»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε ότι βάσει εικόνας ο Παναιγιάλειος άξιζε κάτι καλύτερο στον Εύοσμο.


Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε την Κυριακή (19/03) από τον Εύοσμο ο Παναιγιάλειος, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον αήττητο στην έδρα του Αγροτικό Αστέρα. Το αποτέλεσμα ωστόσο σύμφωνα με τον Δημήτρη Σπανό αδικεί τους «μελανόλευκους», καθώς η ομάδα του βάση της εικόνας της θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναιγιάλειου:

«Ήταν για εμάς ένα παιχνίδι απέναντι με έναν δύσκολο αντίπαλο, όπου επιθυμούσαμε να πάρουμε κάτι έστω και την ισοπαλία. Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι με τι θα είμασταν ευχαριστημένοι θα ήμασταν με το «χ», όμως στη ροή του παιχνιδιού είδαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα και νομίζω ότι το τελικό σκορ μας αδικεί. Βάσει των ευκαιριών που έκαναν οι αντίπαλοι αλλά και εμείς, νομίζω ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, αυτό όμως έχει απειρία. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα νεκρό σημείο, όπου είχαμε εμείς τον έλεγχο του αγώνα. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα αρκετές αγωνιστικές. Θα πρέπει να βλέπουμε το από κάτω, να σιγουρέψουμε λίγο την παραμονή και να συνεχίσουμε για το καλύτερο μέλλον που πάμε να χτίσουμε. Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα για την προσπάθεια που κάνει και τόσα χρόνια ο πρόεδρός της, για την φιλοξενία και του εύχομαι τα καλύτερα γιατί είναι μια ομάδα που πραγματικά αξίζει να υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Γιάννης Τσότρας, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Να ευχηθώ προσωπικά καλή συνέχεια στον κόουτς Νίκο Καραμπετάκη. Πιστεύω ότι έτσι όπως πήγε το ματς και με τη ροή που είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αλλά πιστεύω ότι επειδή ήρθαμε και από το Αίγιο για τη νίκη, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κοιτάμε το επόμενο ματς την Τετάρτη (22/03) με τον Πανσερραϊκό».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep