Απειλή αφαίρεσης στον ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά υποστηρίζει ότι έχει διακανονίσει τις οφειλές προς τους Ανέστη Χατζηλιάδη, Ερίντ Πρίφτη.

Προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών να εξοφλήσει τους Ανέστη Χατζηλιάδη, Ερίντ Πρίφτη έχει ο ΑΟ Χανιά για να μην αφαιρεθούν βαθμοί. Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/03) το Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Α' ΕΕΟΔ που κοινοποιήθηκε την ίδια ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα των Χανίων θα πρέπει να πληρώσει έως την Τρίτη (21/03). Εάν αυτό δεν γίνει στις 21 Μαρτίου, τότε θα έχει πέντε επιπλέον εργάσιμες για να τακτοποιήσει την οφειλή και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Οι διοικούντες τον ΑΟΧ, πάντως, τόνισαν στο FL News ότι έχουν συμφωνήσει με τους δικηγόρους των δύο ποδοσφαιριστών για διακανονισμό και σημείωσαν ότι δεν ανησυχούν. Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 26/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 02:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep