«Εκδίκαση άμεσα»

Ο ΟΦΗ με απειλεί να κινηθεί νομικά αν δεν εκδικαστεί άμεσα η καταγγελία σε βάρος της Λαμίας.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έστειλε στο αρχείο την υπόθεση των καταγγελιών των ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ και οι δύο ομάδες υποστηρίζουν ότι το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο θα ορίσει άμεσα δικάσιμο. Παράλληλα, όμως με ανακοίνωσή της η ομάδα του Ηρακλείου έκανε γνωστό ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της αν αυτό δεν συμβεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ανεξάρτητα από τη στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση, ο ΟΦΗ ζητάει την εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει σε βάρος της Λαμίας, από το πειθαρχικό όργανο της Football league, το οποίο και θεωρεί αποκλειστικά αρμόδιο για να βγάλει απόφαση, για το θέμα αυτό, όπως έκανε και πέρσι με την αντίστοιχη υπόθεση του αγώνα Ελευσίνα-Απόλλων.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης, δημιουργεί ερωτηματικά και πλήτει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ο κανονισμός αναφέρει ότι ανάλογες ενστάσεις -καταγγελίες θα πρέπει να εκδικαστούν αποκλειστικά μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα υποβολής τους. Δεν μπορεί να αποδοθεί δίκαιο μετά από μήνες.

Περιμένουμε από το πειθαρχικό όργανο της Football league να επιληφθεί, να διερευνήσει την υπόθεση και να βγάλει απόφαση, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Σε κάθε διαφορετική και απευκταία περίπτωση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της».

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 18:02

1 comment

  • ΓΕΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Ιωσήφ
    ΓΕΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Ιωσήφ Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 20:05 Comment Link

    Αυτό ζητά και η ομάδα της Λαμίας, ήτοι γρήγορη και καθαρή εκδίκαση και εφαρμογή της νομιμότητας, βάσει στοιχείων και όχι βάσει προιστορίας ομάδων. Αλλά εσείς περιμένετε σαν την Αλεπού με του Κριαριού τα βαρίδια, μηπως του πέσουν στο δρόμο και τα πιάσει να τα φάει. Όμως κύριοι η υπόθεση είναι καθαρή και δεν υπάρχει περίπρωση να παρανομήσει κανένα όργανο και για κανένα λόγο. Γι αυτό καλά θα κάνετε να παίξεγτε μπάλλα και να κερδίζετε τα παιχνίδια εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως έκανε και η ομάδα της Λαμίας και σας κέρδισε μέσα στην έδρα σας κύριοι του ΟΦΗ. Όλα τα άλλα, είναι σπασμωδικές κινήσεις απελπισίας. Πάρτε απόφαση, πως η υπόθεση τίτλος φέτος τέλειωσε και για τις δυο ομάδες που υποβάλανε την "άσχετη και εκτός λογικής" ένσταση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep