Μέσα και ο Μπλέντι

Ο Μούτσα Μπλέντι τελικά θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Μάγγου για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Αθήνα. Ο Μούτσα Μπλέντι τελικά θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Μάγγου για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Αθήνα.

Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Μούτσα Μπλέντι στην αναμέτρηση με την Σπάρτη και ήδη μπήκε στις προπονήσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Με ένα πρόβλημα λιγότερο θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/3) με τον Απόλλωνα Σμύρνης η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Μούτσα Μπλέντι που έφυγε τραυματίας από το γήπεδο με την Σπάρτη ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης (14/3). Το διάστρεμμα που είχε υποστεί ο 29χρονος μέσος ήταν τελικά ελαφριάς μορφής και τελικά κατάφερε να βγάλει χωρίς ενοχλήσεις όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης, πάντως, είναι η σίγουρη απουσία για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Μάγγο, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Στις επιστροφές είναι και το όνομα του Γιώργου Σμίλτου, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep